Om os

Professionel juridisk

Rådgivning

Hurtig & Effektiv

Sagsbehandling

Grundig & Vedvarende

Sagsopfølgning

Om Familiesammenføringsret

Familiesammenføringsret.dk er stiftet af jurist og tidligere fuldmægtig hos Udlændingestyrelsen, Arif Sahin. Med erfaringer fra Juratas Advokater og Mansa Law Firm valgte Arif Sahin at stifte selskabet med fokus på en tryg og sikker sagsføring, der bakkes op af mere end 1.100 behandlede sager med udlændingeret som kernebeskæftigelse.
Foruden sin baggrund som jurist er Arif Sahin også uddannet socialrådgiver og har ca. 10 års erfaring fra det kommunale regi. Herfra besidder han derfor en omfattende erfaring inden for forvaltningsret, socialret og udlændingeret.

Familiesammenføringsret.dk yder specialiseret rådgivning inden for familiesammenføring, opholdstilladelse i medfør med EU-reglerne, opholdstilladelse af beskæftigelsesmæssige grunde, inddragelse af opholdstilladelser, herunder udvisningssager og meget mere.

Foruden det teoretiske aspekt inden for lovgivningen har familiensammenføringsret.dk omfattende kendskab til praksis inden for udlændingeområdet, som man desværre ikke kan læse sig frem til på Udlændigestyrelsens hjemmeside, www.nyidanmark.dk. 

Hvad Siger Vores Klienter

Klient udtalelser

Fri Rådgivning

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Kontakt os på tlf.: 5010 9310, e-mail: info@fs-ret.dk eller benyt kontaktformularen.

    Find os på de sociale medier